Boka Snårpan

_MG_0489

 

SNÅRPAN – VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOMUS

På kort tid har Snårpan blivit en succé och en populär figur bland barnen. Publiken har mött henne i ”Lattjo Lajban” i tv4, i ”Barnens Allsång på Skansen”, som webbreporter precis överallt, på turné med Cirkus Maximum, som nätbaserad julkalender hos Unicef och i landets folkparker och festivaler.

Snårpans olika barnföreställningar kan du beställa till er förskola, folkpark, festival, eller er familjefest på företaget. Inget jobb är för smått eller för stort för oss. Det är just det som är det härliga. Att ena dagen stå på Sollidenscenen på Barnens Allsång på Skansen och ha 20000 personer i publiken, och nästa dag uppträda på en förskola med 30 barn!

Snårpan och den hemliga manicken 001

 

Snårpans barnMUSikal finns i olika storlekar och prisklasser.
”Snårpan och den hemliga manicken – en svängig barnMUSikal” bygger på den första boken och musiksagan med samma namn. Denna föreställning finns i 2 olika storlekar.

När vi kommer i den lilla varianten, kommer endast Snårpan på besök (men kotte-bilen följer med såklart)! Scenplatsen behöver inte vara speciellt stor. Denna föreställning är bra i det lilla sammanhanget. Rekommenderad ålder 3-9 år. Längd på föreställning: 20 min + kramkalas och fotografering efter showen.

När vi kommer med den stora föreställningen är vi 3 skådespelare, backdrop, snurr-scen, den hemliga manicken, egen tekniker osv. Längd: ca 45 min + kramkalas, musograf-skrivning och fotografering efter showen. Rekommenderad ålder: 3-9 år. Scenyta: 7 m bred scen, 5 m djup, 3 ”stängda” sidor och tak över scen. En riktig teaterföreställning i minifomat.

Vad handlar ”Snårpan och den hemliga manicken” om?
”Snårpan är en speciell figur. Hon är hälften människa och hälften mus. Tillsammans med sin bäste vän lille B bygger hon en hemlig manick, en ombyggd kotte som drivs med kåda. Vad hon inte vet, är att hon har en magisk kraft. Hon kan nämligen förflytta sig vart hon vill med hjälp av tankens kraft. Men vet hon egentligen hur hon ska göra för att komma tillbaka?”
Klicka HÄR för att se en film om föreställningen.

 

Snårpan och den hemliga manicken 004
”Snårpan och vad-du-vill-apparaten” bygger på den senaste boken och cd-skivan med samma namn. Rekommenderad ålder: 4-9 år. Längd: 26 min alt 35 min.

Vad handlar ”Snårpan och vad-du-vill-apparaten” om?
”Människomusen Snårpan och hennes bäste vän Lille B bestämmer sig för att bygga en magisk apparat som de kallar för vad-du-vill-apparaten. I apparaten kan man önska sig precis vad man vill – och vips har önskningen blivit sann! Men på den stora invigningen händer något som bara inte får hända …”

 

fans

Allmän information till förskolor

Är ni en förskola får alla barn, oavsett hur många de är, en plansch att ta med sig hem. Det finns också en Snårpan-tipsrunda som ni kan gå med fina priser som delas ut efter föreställningen! (T ex vid en förskoledag där alla föräldrar och syskon också är medbjudna.)

Självklart blir det kramkalas, fotografering och musograf-skrivning med alla barn direkt efter showen.

För mer information och priser, hör av er till oss. Du hittar uppgifterna under Kontakt.

Snårpan och den hemliga manicken 003

 

Samtliga foton: Anja Callius