luck-kalender narbild 4650

En inspirerande och annorlunda luck-kalender

luck-kalender oppen bak 4651Trött på meningslösa luck-julkalendrar, vissa fyllda med choklad tillverkat för två år sedan eller hinna köpa 24 små (billiga) presenter som snabbt hamnar i en bortglömd låda eller i en papperskorg?
 Utan att skryta så kan vi lova att My Blomqvist Olsberg och Mikaela Nordlund skapat det perfekta alternativet! De har skapat den inspirerande och annorlunda luck-kalendern ”Vilken underbar dag”. Låt den bli barnets goda vän eller allra bästa peppare! Glada och peppande tankar bakom varje lucka ger energi och glädje. Öppna luckan med dagens datum på, läs texten och låt de positiva orden vara med dig hela dagen.

 ”Återvinn” sedan kalendern!
 Det bästa med kalendern är att den kan användas om och om igen, med start vilken månad som helst. Låt den vila några månader för att sedan tas fram igen, bara för att upptäcka att glada tankar ger energi!Vår luck-kalender kan användas året runt med sina 31 luckor och med peppande, inspirerande och glada texter bakom varje lucka. Vi tror och hoppas att många kommer att välja den som en alternativ luck-kalender mot den traditionella julkalendern.

Beställ den i vår webbshop för endast 149:-, så den finns redo för er familj den 1 december! Välkommen med din beställning!luck-kalender narbild 4650

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *