NYHET! Allsång med Snårpan & Sanna, Dvd-film och dubbel musik-cd

803Äntligen är den här – bästa julklappen!

”Allsång med Snårpan och Sanna” – en otrolig lyxig produkt bestående av DVD-film, dubbel musik-cd och kul och vackert allsångshäfte.  Svängig, kul allsång för barn när den är som allra bäst.

Sjung, dansa och teckna till de bästa allsångerna med Snårpan och Sanna!

På dvd-filmen kan du se och höra en massa kul och svängiga allsånger med tecken till, dansa till Snårpans musikvideor eller följa med Snårpan när hon ska handla i mataffären.

På cd-skivan finns alla sångerna som Snårpan och Sanna sjunger i filmen (plus några bonusspår) och på den andra cd-skivan finns det musikbakgrunder att sjunga själv till. Självklart finns texterna till allsångerna inuti fodralet.

803x3

Innehåll på dvd, musik-cd och sjung med-cd

1. Den olydiga ballongens egen visa 2. Trafikmedley à la Snårpan 3. Var nöjd med allt som livet ger 4. Gå i solen 5. Lille B och jag**  6. Min hatt  7. I natt jag drömde 8. Vad det är bra 9. Tänk om jag hade en liten apa 10. Hallå hallå 11. Dripp dropp**  12.Vattenvisan  13. Här dansar herr Gurka  14. Ge mig mera köttbullar  15. Jag är en liten mört  16. Vi bygger om bygger till**  17. Törnrosa

803x4Bonuslåtar (på cd-skivorna):
Vem kan segla förutan vind, Blommig falukorv, Myggan Hubert

På dvd-filmen får vi också följa med Snårpan när hon går och handlar samt se tre musikvideor med Snårpan, Lille B och Mamma Ellen.

 

BESTÄLL DITT EX I WEBBSHOPPEN HÄR

 

 

 

803x1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *